Klubunk

Logo 1

Egyesületünk az 1940 –es évekre vezethető vissza. Az MHSZ egyik társszervezetéből önálló, modellező civil szervezeté nőttük ki magunkat.

Antik repülőmodellezés:

A mai fiatalok a számítástechnikát részesítik előnyben. Mi olyan ifjú modellezni vágyókat gyűjtünk köreinkbe, akik szeretnék a két kezükkel létrehozni azokat a gépeket, amiket a boltokban félkészen, készen, jóval drágábban és esetenként rosszabb minőségben kapnának meg. Nálunk megtanulhatják, hogy az „Antik repülőmodellek” miért jobbak sok mai társuknál. Nem csak a megépítésükhöz nyújtunk nagy segítséget oktatás és alapanyagok formájában, hanem megtanítjuk javításukat és repítésük minden fortélyát is! Aki modern gépet akar építeni, annak segítségére vagyunk a leg modernebb alapanyagok használatában, megmunkálásában, hogy korszerű, kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkező gépet repíthessen!

 1234

 

Autómodellezés:

A XXI. század technikai előrehaladottsága lehetővé teszi, hogy egy elektromotoros modellautó akár 3 másodperc alatt 100 km/h –s sebességre gyorsuljon. Ez egy Porsche gyorsulásával vetekszik. Ilyen sebességnél nem csak a járműnek, hanem a sofőrnek is minden tudását össze kell szedni. Az autós szakosztály ilyen és ehhez hasonló feladatoknak a megoldását tanítja. Mi az a futómű, mitől fog az úton maradni az autó? Itt nem csak a modellek szerelését, karbantartását oktatjuk, hanem vezetés elméletet, versenyre való felkészítést is. Az autózás minden részében otthon vagyunk, tereptől és sebességtől függetlenül.

5678

Hajómodellezés:

A hajózás a modellezés talán leg alkatrész igénytelenebb ágazata. Egy élethű hajómodellnél minimális elhasználódás mellett gyönyörű modelleket lehet építeni, használni. Egy halász hajó, egy vitorlás amit maga épít meg az ember „egy halom fából, rézből, vasból” olyan érzés amikor először úszik a vízen, amit mindenkinek át kéne élnie egyszer. A boltból könnyű és egyben drága is megvenni egy kész járművet! De akkor elmarad az alkotás, létrehozás élménye. Akár versenyhajóról, akár hobbi hajóról van szó, a Hajós Szakosztályunk technológiai és szakmai segítséggel áll rendelkezésére minden kedves klubtagunknak.

9101112

 

Bemutatók:

2006 –ban életre hívtunk egy Modellező Bemutató Csoportot . Fő célja, hogy cégeknek, iskoláknak, magán rendezvények résztvevőinek bemutassuk ezt a szerteágazó már-már extrém sportot. Levegőben, vízen és szárazföldön egyaránt profi modellező bemutatóval szórakoztatunk minden kedves érdeklődőt. Megrendeléstől függően akár kipróbálható autó és hajó modelleket is tudunk biztosítani, illetve modellrepülő szimulátorral is szolgálhatunk.

13141516171819

 

 

 

Elérhetőségeink:

Weboldalaink: http://csepelimodse.ini.hu/

http://csepelimodellsk.hu/

Ádám István
E-mail: adam.istvan(kukac)csepelimodellsk.hu

Várunk mindenkit sok szeretettel klubfoglalkozásainkra, minden kedden és pénteken Csepelen a Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola és Szakiskolában!

1211 Budapest, Kossuth L. u. 12

Vélemény, hozzászólás?